Hallo allemaal.
Zaterdag 14 oktober. We hebben de laatste nacht in Canada nog doorgebracht in Steveston. De wekker vanmorgen op 5.30 uur gezet en tijdens een kop koffie de koffers weer ingepakt. Een rondje Steveston gereden om afvalbakken te sponseren. Jammer, maar je kunt die spullen niet meenemen. Dan via de Starbucks voor een broogje met ei, bacon en kaas met voor de verandering nog maar eens een cappuccino en dan op weg naar Canadream. Een half uurtje tot drie kwartier rijden verder komen we daan aan en leveren de RV weer in.
De eindcheck wordt goed bevonden (weer 3500 km zonder schade gereden). We hebben 516 km meer gereden als in het pakket zat, dus dit wordt nog in rekening gebracht en de borg, die we in het begin betaald hebben, krijgen we weer terug wegens goed gedrag ;-)
Een drinkglas, welk onderweg gesneuveld is, hoeven we niet te vergoeden.
Het shuttlebusje van Canadream brengt ons weer terug naar het vliegveld en daar zitten we nu te wachten  tot we om 15.00 uur kunnen boarden.
Verder weinig meer te vertellen en ik denk dat dit dan wel het einde van dit verslag is. Weinig spectaculairs meegemaakt deze vakantie maar ja, reden te meer om het nog eens over te doen.
Het was leuk om van jullie af en toe wat te horen en onz dank daarvoor. En als jullie zin hebben: ik ga nog wat foto's plaatsen en wie weet, als internet meewerkt, nog een filmpje.
Groetjes en tot in Nederland